CAMPANYA PEL PACTE NACIONAL PEL REFERÈNDUM

Avui, 19 de maig de 2017 i coincidint amb l’acte al Palau de Congressos, us faig cinc cèntims del que han estat les últimes tres setmanes de feina amb el projecte fotogràfic per Òmnium Cultural.
Des de que em van encarregar el passat 28 d’abril fer les fotografies per la campanya pel pacte nacional pel referèndum, tot ha estat un correqüita deliciós amb moments de tot tipus que ja us podeu imaginar.

Sis fotografies en sis localitzacions emblemàtiques de la ciutat de Barcelona. Cada fotografia fa referent a un sector professional de la societat: cultura, educació, sector primari, gastronomia, música i memòria històrica, i cada una escenificada per representants dels esmentats sectors. Una urna gegant de metacrilat ens ha acompanyat en tot moment com a únic attrezzo, simbolitzant així el sentit de tot plegat.

una experiència irrepetible, si més no pel que està vivint el país actualment.

De l’experiència viscuda m’ho enduc tot. Moments d’infart, de suor i d’angoixa que si no hagués estat pel valor humà, no te’n surts.

El client, els personatges, les institucions: Guardia Urbana, Parcs i Jardins, la Biblioteca Nacional de Catalunya, el recinte de Montjüic, el CEIP la Maquinista, el Mercat de Santa Caterina, l’IECLL i Disseny Hub Barcelona.

El meu equip: el Lluis Valls i la Mireia Gimenez (sense ells no seria aquí escrivint aquestes línies) i per sobre de tot, els magnífics «Guardians» de la Urna, treballadors com qui més, lleials com ningú i excel·lents persones.
Tot i les presses i trobar-nos que de vegades ens faltaven mans, em pogut recollir una bona mostra del nostre making of.

1 comentario CAMPANYA PEL PACTE NACIONAL PEL REFERÈNDUM

  1. Mìmi 19 mayo, 2017 at 9:10 pm

    Olé olé i olé tu,artistassa!!!

    Reply

Deja tu comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *